Hajdú-Bihar Vármegyei Temetkezési Vállalat

MÉLTÓSÁGGAL, SZERETETTEL
Több mint hatvan éve a lakosság szolgálatában!

Hajdúhadház


Temetés felvételi irodánk: 

Hajdúhadház Rákóczi u.24. 

Ügyintéző munkatársaink: 
Asztalos Péter 
Telefon(+36 20/5540-235)

Éjjel-nappali halottszállítás: +36-30/9588-312

E-mail: info@hbmtemetkezes.hu


A Hajdú-Bihar Vármegyei Temetkezési Vállalat, biztosítja a kegyeletgyakorlás feltételeit. 

Társaságunk temetkezési szolgáltatása magába foglalja: 
  • a halott elszállítását lakásról, egészségügyi intézményből,
  • a halott kellékkel való ellátását,
  • hamvasztást,
  • a temetéssel kapcsolatos teljes körű ügyintézést (anyakönyveztetés, ANTSZ engedély stb.),


Temetőrendelet hatályos: 2009.12.22-től

A Hajdú-Bihar Vármegyei Temetkezési Vállalat  1949-ben alakult, így a megye legrégibb kegyeleti feladatokat ellátó vállalkozása. Alapítója és egyben tulajdonosa, ötvenhét Hajdú-Bihar Vármegyei települési Önkormányzat. A vállalat feladata a közvagyon működtetése, vagyis a közt szolgáló vállalati tevékenység végzése. Ezzel a cégformával biztonságot tudunk garantálni a szolgáltatásunk igénybe vevőinek. Az alapítók kezesként felelnek a vállalatkötelezettségeiért, ami cégünk hosszú távú működésének egyik fontos garanciája.

Kegyeleti Közszolgáltatási szerződések keretein belül temetőket és ravatalozókat üzemeltetünk. Fontosnak tartjuk szolgáltatásunk könnyű elérhetőségét, a gyászoló családokkal való személyes találkozást, ezért a megyében 22 településen temetés felvételi irodával állunk a lakosságrendelkezésére.


A Hajdúhadházi Köztemetőt 2021.01.01-től   az Önkormányzat üzemelteti.  A jelenleg  érvényes helyi önkormányzati temetőrendelet jogot biztosít Vállalatunk  számára  a Köztemetőn belüli  szolgáltatások  ellátására.




Önök életük fájdalmas pillanatában találkoznak munkatársainkkal, akik kellő felkészültséggel, empatikus és tapintatos magatartással igyekeznek segítségükre lenni.

TOP