Hajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalat

MÉLTÓSÁGGAL, SZERETETTEL
Több mint hatvan éve a lakosság szolgálatában!

Hagyomány, szolgálat, megújhodás - 65. éves a Platinum Hajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalat


A hatvanöt évet az ember életére vonatkozóan, a nyugdíjkorhatárnál úgy szokták jellemezni, hogy maga mögött tudhatja élete javát, egy derekas időszakon van túl. Ha ez időszak egy cégre vonatkozik, akkor talán még nagyobb az elismertség, hiszen azt bizonyítja: sok évtizeden keresztül működött eredményesen és még mindig jól prosperál, vagyis a XXI. században is megállja a helyét.  A Platinum Hajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalat pontosan ilyen cég, a megye legrégebbi temetkezési vállalata. Az, hogy meghatározó és megkerülhetetlen tényezője a temetkezési és kegyeletszolgáltatási piacnak, az elsősorban annak a vezetésnek és mögéje felsorakozó csapatnak köszönhető, akik tudták-tudják mit jelent: hagyományainkat megőrizve, kreatívan kell eleget tenni a kihívásoknak! Ez a terület ugyanis a társadalomnak olyan területe, ahol minden nap a Kihívás Napja van, ahol minden nap bizonyságot kell tenni emberségből, méltóságból és szeretetből. A mostani, 2014. évi közgyűlés is azt bizonyítja, jó úton jár a Platinum!
Kari Irén igazgató beszámolóját egyhangúlag, ellenszavazat nélkül elfogadta a tulajdonos önkormányzatokat képviselő polgármesterekből álló testület. Külön büszkeség a cég életében, hogy ebből az alkalomból Tasó László országgyűlési képviselő is megjelent a közgyűlésen, aki kiemelte: rendkívül sokat fejlődött a Platinum Hajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalat, innovatív módon áll minden szolgáltatás elvégzéséhez. A honatya elérkezett látja az időt, hogy szakmai ötleteivel, kezdeményezéseivel a Platinum országos színtéren is képviselje magát. Köszönjük a bizalmat és kijelentjük: rajtunk nem fog múlni!


Önök életük fájdalmas pillanatában találkoznak munkatársainkkal, akik kellő felkészültséggel, empatikus és tapintatos magatartással igyekeznek segítségükre lenni.

TOP