Hajdú-Bihar Vármegyei Temetkezési Vállalat

MÉLTÓSÁGGAL, SZERETETTEL
Több mint hatvan éve a lakosság szolgálatában!

Sorsunk az elmúlás


Néhány hét és olyan ünnepek közelednek, amelyekhez mindannyian kötődünk: ez a Mindenszentek és a Halottak Napja. November elseje és másodika ma városon és falun egyaránt a halottakra való emlékezés ünnepe. Hajdú-Bihar megyében is megelevenednek a temetők: a legparányibb sírkertektől a nagyvárosi parcellákig mindenütt szokás a sírok megtisztítása. Virágok sokasága takarja a földet,minden gyertya fénye reménytáncot jár és arra emlékeztet, valaki odaát is vár.

A debreceni központú Platinum Hajdú-Bihar Vármegyei Temetkezési Vállalat munkatársainak november elsőkét napja a fokozott együttérzés napja is egyben. Munkatársaink teljes létszámban dolgoznak a temetőinkben, az irodáinkban pedig megerősített ügyfélszolgálattal várjuk a látogatókat. Van egy forródrótunk is, ennek telefonszáma: 20-942-4830. Sajnos az a szomorú tapasztalatunk, hogy ilyenkor tömegével érkeznek olyan hozzátartozók, akik kizárólag ekkor keresik fel szeretteik sírját. Nekik gyakran kell segíteni, útbaigazítani őket.

A Platinum Hajdú-Bihar Vármegyei Temetkezési Vállalat 1949 óta működik, jelenleg a megye 50 településének temetőiben lát el temetkezési szolgáltatási tevékenységet.Balmazújvárostól kezdve Nyíradonyon keresztül Vámospércsig kiemelkedően fontos feladatunk a temetőlátogatók kegyeletgyakorlásának segítése, mely magába foglalja a temető rendeltetésszerű használatához szükséges építmények,közművek, egyéb tárgyi és infrastrukturális létesítmények, valamint a közcélú zöldfelületetek karbantartását, a szemét összegyűjtését, elszállítását.Működésünk teljes egészében kontrollált, a Soloditet európai vezető üzleti információszolgáltató csoportjától „A” azaz kiváló minősítést kapott. Ezt a megyében a temetkezési szolgáltatók közül kevesen mondhatják el magukról.

Ha egy vállalkozás évtizedek óta megbízhatóan, felelősségteljesen törődik az életük egyik legnehezebb szakaszában lévő ügyfelekkel, akkor oda érdemes betérni. A Platinum Hajdú-Bihar Vármegyei Temetkezési Vállalat mindent alárendelve az ügyfelek elégedettségéért a megye nemcsak legrégebbi és legnagyobb tapasztalattal bírócége, hanem legjelentősebb és legdinamikusabban fejlődő temetkezési vállalata.

                                                                                                                                  Irta:Kerekes Sándor

 


Letölthető fájl(ok):
Naplóba újságcikk.jpg 389,659 KB

Önök életük fájdalmas pillanatában találkoznak munkatársainkkal, akik kellő felkészültséggel, empatikus és tapintatos magatartással igyekeznek segítségükre lenni.

TOP