Hajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalat

MÉLTÓSÁGGAL, SZERETETTEL
Több mint hatvan éve a lakosság szolgálatában!

Temetők és Sírkertek szakkiállítás és konferencia Debrecenben


A Magyarországi Temetőfenntartók és Üzemeltetők Egyesülete (MTFE) célkitűzéseivel összhangban széles körű szakmai párbeszédet kezdeményez a temetkezési szakma helyzetéről, az elért eredményekről, a meglévő problémákról és a szakma jövőképéről.  2016. június 2-3-án Debrecenben, - hagyományteremtő szándékkal - ezért megrendezi a Temetők és Sírkertek 2016. „Jelen és Jövő” szakkiállítást és konferenciát.

Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvénytermében, a Nagyerdei Stadion HALL-jában és a hozzá kapcsolódó rendezvénytéren a konferencia mellett egy nívós szakmai kiállításra is sor kerül, ahol - többek között - a temetők és sírkertek fenntartását szolgáló gépeket, fejlesztéseket, szolgáltatásokat mutatják be a szakmai közönségnek. Megrendezésre kerül egy országos sírásó verseny is, amely a sírásók nehéz fizikai munkája előtt tiszteleg. A győztes csapat Magyarországot fogja képviselni a V4-ek idei nemzetközi sírásó versenyén, Trencsénben. Hamarosan a részletes programról és a részvételi feltételekről is tájékoztatást ad az MTFE.

Önök életük fájdalmas pillanatában találkoznak munkatársainkkal, akik kellő felkészültséggel, empatikus és tapintatos magatartással igyekeznek segítségükre lenni.

TOP